Formació

Et donem formació, et donem futur

PROFESSIONALITAT

L’Escola de formació professional de la FES és considerada un centre de referència per la qualitat dels estudis tècnics que s’hi imparteixen. Es tracta d’un ensenyament eminentment pràctic, estretament vinculat a les necessitats industrials i de producció. Està concebuda com un taller on els estudiants tenen l’oportunitat de participar activament en processos de producció reals. En aquest sentit, comptem amb el suport d’empreses capdavanteres del sector industrial i tecnològic.

CONEIXEMENT

L’àrea de formació de la FES compta amb un equip docent amb grans coneixements tècnics. Imparteix la formació emprant unes instal·lacions modernes, amb la millor tecnologia, i que estan dissenyades per tal que els equips utilitzats en l’aprenentatge siguin pràcticament els mateixos que els emprats en la indústria. La formació que reben els estudiants, i la realització de pràctiques en centres de treball durant el període formatiu, facilita als alumnes trobar feina i garanteix a les empreses la incorporació dels perfils adequats. Consulta el nostre Projecte Educatiu de Centre.

Fomentem l'atenció personalitzada.

Coneixem la importància de treballar amb grups reduïts per poder treure el millor de cada alumne

TECNOLOGIA

Tota la nostra oferta formativa gira entorn del món tecnològic i de la indústria 4.0. Som pioners en Mecatrònica a Catalunya.

PROXIMITAT

Optem per la qualitat davant de la quantitat. El nostre objectiu és formar talents i per això treballem amb grups reduïts.

PROFESSIONALITAT

Comptem amb un equip de professionals amb molts anys d'experiència en el sector. Estimem el nostre ofici.

Programes de Formació

Actualment oferim dos itineraris formatius de Grau Superior:

CFGS en Robòtica, Automatització i Mecatrònica

CFGS en Disseny i Programació Industrial
Oferim programes de Formació Contínua elaborats per millorar la qualificació professional de les persones.

Cursos de Soldadura, Robòtica, Electrònica, Fabricació Mecànica, Manteniment Industrial...

Demana'ns informació.
Oferim Formació a Mida per adaptar-nos a les necessitats de les empreses i institucions. Posem a la teva disposició totes les eines per al desenvolupament i la formació dels teus treballadors i col·laboradors.

Posa't en contacte amb nosaltres i t'assessorarem.
Oferim cursos en format e-learning, és a dir, formació a través de plataformes online, que permeten que l’alumne accedeixi a continguts educatius de qualitat, al seu ritme i en qualsevol horari.

Informa't sobre els Cursos Online que ofertem actualment.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Habitatges d’estudiants

Disposem d’habitatges com a recurs a l’abast dels estudiants que vulguin viure a l’entorn proper a l’escola. Aquests pretenen estimular la responsabilitat personal i la convivència en un bon ambient de treball. Els nostres habitatges estan situats a Sant Joan de les Abadesses, un municipi que està a 5 minuts de la Fundació Eduard Soler.