Vivers d'Empreses

Vila Icària

Vila Icària és una iniciativa especialment dissenyada per a conciliar un projecte d’empresa amb la vida privada. Va néixer amb la voluntat d’esdevenir un focus d’atracció per instal·lar emprenedors, que vulguin viure i treballar en un espai dissenyat per a desenvolupar aquesta funció.

Vila Icària és un viver d’empreses situat al municipi de Sant Joan de les Abadesses. Disposa de 200 m2 distribuïts en diferents espais. A més, les empreses i els professionals autònoms instal·lats gaudeixen d’una sèrie de serveis compartits: sala de reunions, sala de conferències, zona comercial amb butaques i serveis de reprografia. Tot això està envoltat d’un entorn de natura que afavoreix la creativitat i la innovació.

Aquest equipament, absolutament singular en la seva concepció, suposa viure i treballar en un entorn que afavoreixi la creativitat i la innovació, i representa per Sant Joan i la comarca del Ripollès un fort impuls en la generació d’activitats innovadores. Vila Icària va tenir una inversió de més de dos milions d’euros, que va ser assumida íntegrament per la Fundació Eduard Soler. L’ajuntament de Sant Joan de les Abadesses va facilitar el terreny on està situat.

Espai de networking
Sales de reunions
Habitatges
Entorn natural

Sol·licita informació