Emprenedoria

Donem suport als emprenedors

Cultura emprenedora

A la FES entenem l’emprenedoria com una forma inequívoca de desenvolupament social, és per això que apostem fermament per potenciar-la.

A banda dels instruments tradicionals de la FES (Formació i Serveis Tecnològics), i fruit de les necessitats i evolució del sector mecatrònic i la indústria en general, la Fundació ha convingut en desenvolupar instruments avançats al servei dels emprenedors.

Disposem de Vivers per empreses o professionals autònoms per tal d’impulsar la generació d’activitats innovadores a la comarca. També disposem d’ajudes al finançament per emprenedors.

ETS EMPRENEDOR?

Projectes Actuals

A la Fundació Eduard Soler disposem de Vivers d'Empreses per tal de facilitar que els emprenedors es puguin instal·lar al Ripollès.

Actualment disposem d'un viver d'empreses anomenat Vila Icària, que disposa de 200 metres quadrats distribuïts en diferents espais. A més, les empreses i autònoms de Vila Icària gaudeixen d'una sèrie de serveis compartits: sala de reunions, sala de conferències, zona comercial amb butaques i serveis de reprografia.

La iniciativa Capital Llavor té com a objectiu finançar a empreses tecnològiques disposades a venir a invertir a la comarca, així com donar suport econòmic als projectes d'emprenedoria dels nostres alumnes.
TECHWORKING és un espai d'innovació i promoció de l'emprenedoria que permet a professionals i emprenedors del sector tecnològic i industrial poder aprendre, compartir i desenvolupar els seus projectes.