TECHESSIONS “Telegestió en la indústria 4.0: protocols, IT/OT i bessó digital”

Aquesta jornada queda postposada fins a nou avís atenent les instruccions de l’estat d’alarma pel COVID-19.

El pròxim 19 de març de 2020, tindrà lloc la jornada tècnica “Telegestió en la indústria 4.0: Protocols, IT/OT i bessó digital” a càrrec de Xavier Pi i Palomés.

La transformació digital ha permès que els models de negoci estiguin canviant i no només les noves empreses tecnològiques, sinó qualsevol empresa requerirà professionals que siguin capaços de dissenyar i implementar sistemes ciberfísics per tal de millorar el rendiment productiu. Són professionals que hauran d’integrar diferents tecnologies i dades en sistemes complexes que puguin ser gestionats a distància. La jornada es presenta com un itinerari que facilita la comprensió dels protocols, les tecnologies IO/OT i aplicacions com el digital twin i els requeriments que exigeixen dels nous perfils professionals.

Objectius:

Introducció dels elements necessaris a tenir en compte per dissenyar i implementar sistemes ciberfísics i telegestionats.

Programa:

– La Quarta Revolució Industrial: Transformació digital de la indústria

– Tecnologies i palanques de la indústria 4.0

– Marcs de referència: RAMI 4.0 i IIRA

– Noció de Digital Twin: Digital Master i Digital Shadow

– Cas pràctic

– Transversalitat: Convergència IT/OT

– Modificació i emergència de nous perfils professionals

– Eines de diagnòstic per a empreses i pel teixit industrial

La jornada és gratuïta i va dirigida a tots els professionals que treballin o vulguin fer-ho en l’àrea IT/OT o que tinguin previst implantar un sistema telegestionat a la seva empresa i vulguin adquirir una base de coneixements per a escometre un estudi amb garanties.

Hora d'Inici

16:00

dijous, març 19, 2020

Hora de Finalització

19:00

dijous, març 19, 2020

Adreça

Fundació Eduard Soler