TECHSESSIONS “La revolució productiva; una visió de la fabricació additiva vs CNC”

El pròxim dijous 14 de novembre de 2019, tindrà lloc la jornada tècnica “La revolució productiva; una visió de la fabricació additiva vs CNC”.

L’objectiu de la jornada és apropar les últimes tecnologies d’impressió additiva; MultiJet Fusion HP 3D, Direct Metal Laser Melting GE Additive, Electron Beam Melting GE Additive i Hibrida de Lumex, a perfils professionals industrials i de l’ús de la fabricació additiva Vs la CNC. Per això comptarem amb personal expert de Maquinser, qui ens aproparan a la impressió 3D en general i en concret sobre les característiques tècniques dels equips HP en particular. Un cop acabada la jornada hi haurà un petit refrigeri per a tots els assistents.

La jornada és gratuïta i va dirigida a empreses, professionals i alumnes que puguin estar interessats amb aquest àmbit. Reserva ja la teva plaça des d’aquest mateix web.

 

El próximo jueves 14 de noviembre de 2019, tendrá lugar la jornada técnica “La revolución productiva; una visión de la fabriación aditiva vs CNC”.

El objetivo de la jornada es acercar las últimas tecnologías de impresión aditiva; MultiJet Fusion HP 3D, Direct Metal Laser Melting GE Additive, Electron Beam Melting GE Additive e Hibrida de Lumex, a perfiles profesionales industriales y el uso de la fabricación aditiva Vs la CNC. Por eso contaremos con personal experto de Maquinser, quién nos acercarán a la impresión 3D en general y en concreto sobre las características técnicas de los equipos HP en particular. Una vez terminada la jornada habrá un pequeño refrigerio para todos los asistentes.

La jornada es gratuita y va dirigida a empresas, profesionales y alumnos que puedan estar interesados con este ámbito. Reserva ya tu plaza desde este mismo web.

 

Hora d'Inici

15:00

dijous, novembre 14, 2019

Hora de Finalització

19:00

dijous, novembre 14, 2019

Adreça

Fundació Eduard Soler